PROMOSI VIVIX OGOS 2018

August 05, 2018

Assalammualaikum semua.

Sedar tak sedar dah 8 bulan kita berada di tahun 2018 kan.

Untuk bulan ini, promosi Vivix datang lagi.

Kali ni offer lagiii best.



Boleh pilih 3 jenis promosi Vivix di atas

1. BELI 2 LESS 5%

2. 2 TWINPACK VIVIX

3. BELI 6 PERCUMA 1 VIVIX

Semua pun best.

Nida cadangkan belilah set Vivix ikit keperluan. Jika baru nak cuba, ambil lah TWINPACK VIVIX tu.

Nak maintain penggunaan boleh beli yang 2 TWINPACK tu boleh dapat 4 vivix.

Atau, belilah 6 botol vivix ni supaya boleh dapat FREE 1 botol Vivix lagi.

Korang boleh dapat apa lagi jika beli Vivix bulan ni?

1. FREE MEMBERSHIP
2. FREE POSTAGE
3. CASH BACK BULAN DEPAN (dapat duot masuk dalam akaun anda)
4. PENJIMATAN HARGA VIVIX

Boleh lihat testimoni pengguna Vivix di sini:

1. Vivix Untuk Masalah Darah Tinggi






6. Vivix Untuk Berpantang

7. Vivix Untuk Masalah Kesuburan

8.  Vivix Untuk Kanser

Boleh dapatkan vivix dengan Nida melalui whatssapp, atau boleh beli dari link di bawah juga. 


Dapatlan vivix sekarang

Nida,
891274

Pengedar/Ajen Shaklee Sabah

COD UMS Sandakan, GIANT Sandakan/Beluran/Telupid

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

beauty