TESTIMONI CARA VIVIX MEMBANTU MENGURANGKAN MASALAH DARAH TINGGI

July 20, 2018

Assalammualaikum.

Semasa demam selasa lepas, Nida datang ke klinik sebab dah tak tahan rasa seram sejuk dan pening. Bila doktor cek tekanan darah, tinggi kata nyamb150/93!. Terus doktor bagi Nida MC, suruh rehat.

Tekanan darah tinggi ni pembunuh senyap tau. Kadang ada yang menghidapinya tanpa sebarang simtom. Mavam Nida, rasa kepala sakit sangat pun ingatkan sebab demam.

Mujurlah di rumah mak ada lebihan vivixnya, Nida minum dan hari ni dah rasa okay sikit. Kalau tidak rasa nak cek balii tekanan darah ni.

Tekanan Darah Tinggi Pada Semua Peringkat Usia.

Dulu orang selalu cakap kan, tekanan darah tinggi ni hanya pada orang tua sahaja.

Tetapi, dengan gaya hidup orang zaman sekarang yang sentiasa kejar masa sehingga kura masa nak makan makanan sihat, nak ada gaya hidup sihat malah stress semakin berleluasa ni, orang muda pun ramai dah ada tekanan darah tinggi ni.

Jadi, untuk elakkan berlakunya tekanan darah tinggi ni yang utama, kenalah

1. Jaga makan.

Jangan makan lebih sangat, sehingga menyebabkan pertambahan berat badan berlebihan. Lemak banyak terkumpul dalam badan akan menyumbat salur darah kita.

2. Bersenam

Bersenam ringan jika tak mampu pada awalnya. Apabila dah terbiasa, bolehlah melakukan senaman kardio, cukuplah 30 minit sehari. Kalau tak tahu, pergilah ambil fitness instruktor.

Tapi Nida suka lari, outdoor games pun dah cukup bagi peluh keluar dan elak stress.

3. Amalkan suplemen yang baik untuk kesihatan jantung.

Suplemen ni pentinglah untuk kita pada zaman sekarang. Kita makan pun tak tentu, makanan sihat pun dah jarang nak jumpa kecuali kalau balik kampung.

Vivix adalah antara suplemen untuk kesihatan jantung yang sangat berkesan dan selamat.

Bagaimana Vivix Membantu Mengatasi Masalah Darah Tinggi


Sebelum tu, suka Nida terangkan bahawa Vivix bukan ubat darah tinggi ya. Vivix hanya merawat punca penyakit sahaja.

Salah satu dari 4 bahan utama yang ada pada Vivix iaitu Polygonum Cuspidatum berfungsi membersihkan kolestrol.

Apabila kolestrol tinggi, ia menyumbat dinding arteri dengan lemak tepu. Ini membentuk arteri tidak normal dan laluan darah tersumbat.

Dengan pengambilan vivix, kolestrol akan menjadi normal, saluran darah juga berfungsi seperti biasa dan membantu menyihatkan tubuh badan.

Vivix juga menghasilkan mitokondria yang banyak. Ini dapat memberikan tenaga pada sel sel dalaman agar sel berfungsi dengan baik, menjadikan kita lebih bertenaga dan sihat.

Nida kongsikan beberapa testimoni pengguna vivix untuk masalah darah tinggi.

Testimoni Vivix Untuk Mengatasi Masalah Darah Tinggi


Vivix Untuk Darah Tinggi 1

Selepas amalkan 1 sudu Vivix, mak sudah boleh buat kerja seperti biasa. Sebelum tu, tekanan darah memcecah 200 menyebabkan mak hanya terbaring, dan perlu bantuan orang lain untuk je tandas. Syukur.

Vivix Untuk Darah Tinggi 2

Ma kesayangan telah diserang stroke menyebabkan seluruh badan bahagian kiri tak boleh bergerak. Selepas 7 hari amalkan Vivix, badan yang kaku dah boleh bergerak dan ma jadi lebih bertenaga. 

Vivix Untuk Darah Tinggi 3

Bacaan gula, kolestrol dan darah tinggi turun setelah amalkan Vivix. Vivix merawat punca penyakit, sekaligus mengatasi masalah kesihatan yang dialami. Syukur. 

Vivix Dan Darah Tinggi 4

Vivix dapat mengatasi masalah darah tinggi dan mild strok. Selepas amalkan vivix badan jadi lebih bertenaga dan sihat.
Pengalaman Nida berikan mak Nida sendiri Vivix, memang nampak sangat perubahan mak. Beliau dah semakin sihat, kulit jadi lembut berseri dan makcik Nida pun sibuk tanya mak amalkan apa sampai nampak muda. Hihihi.

Berbaloi sangat sebotol vivix ni kan!

Dapatkan Vivix anda sekarang juga sekiranya masalah diatas adalah merunsingkan anda.

Untungnya membeli vivix kerana

  • Beli 2 botol vivix akan dapat Free Membership Shaklee.
  • Beli 2 botol vivix dapat Free postage bernilai rm10
  • Cash back bulan depan, masuk direct ke akaun kita. 
Bestkan! Dah tak sabar nak dapatkan vivix?

Boleh hubungi Nida pada link di bawah untuk pembelian vivix. Lagi cepat dengan wasap



Atau

Klik link di bawah untuk pembelian sendiri vivix Shaklee. Selepas beli, hubungi Nida tau. Supaya, senang Nida nak guide dan advice cara makan dengan betul.😊



Okay, sampai jump di entry lain. 

Luv,
Nida

Pengedar Shaklee Sabah
Trusted since 2013

891274



You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

beauty