TESTIMONI CARA VIVIX MEMBANTU UNTUK MELAMBATKAN PENUAAN DAN AWET MUDA

July 20, 2018

Assalammualaikum.

Penuaan merupakan antara masa yang paling ditakuti untuk kita lalui. Kalau boleh, nak kekal awet muda je dan tak nak tua.

Penuaan merupakan proses yang semua orang kena lalui. Cuma bezanya, ada yang tua tetapi masih cergas dan nampak muda manakala ada yang tua dan sentiasa sakit, lemah dan kelihatan tidak bermaya.

Kita nak pilih hari tua yang bagaimana?

Sebab nak awet muda sentiasa, ramai yang mengamalkan syirik dan khurafat demi cantik.

Pastinya dengan VIVIX Shaklee, penuaan boleh dilambatkan sehingga 25 tahun! Wah.



BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU MELAMBATKAN PENUAAN DAN KEKAL AWET MUDA


Produk anti penuaan memang banyak di luar sana tapi kebanyakannya semua adalah produk luaran sahaja.

Produk untuk dalaman lebih kepada pencerahan sahaja. Tidak ada yang betul betul memperbaiki sel sel penuaan agar kembali bertenaga,sihat dari dalam dan menjadikan luaran nampak lebih berseri.

Cara Vivix Melambatkan Penuaan dan Kekal Awet Muda


Jum kekal awet muda dengan vivix

1. Vivix membantu memperbaiki dan melindungi sel DNA manusia.

Setiap hari sel sel kita akan rosak dan termusnah akibat radikal bebas yang menyerang sel sel sihat. Ini memyebabkan kawalan genetik jadi lumpuh, dan sel yang sihat tidak dapat terbentuk dengan baik.

Kulit akan kelihatan kendur, tidak bermaya malah tubuh badan manusia menjadi lebih lemah dari kebiasaannya.

Vivix dapat melindungi dan memperbaiki DNA kita suapaya sel semakin sihat dan berseri dari luar.

2. Vivix mengawal genetik dan seterusnya ini membantu melambatkan penuaan sel dari dalam.

3. Vivix melambatkan pembentukan protein AGE.

Penimbunan protein AGE akan menyebabkan kerosakan sel. Kandungan vivix yang mempunyai 10x lebih resveratrol mampu melawan pembentukan protein AGE.

Protein AGE bukan saha mempercepatkan penuaan sel, ia juga menyebabkan bermacam penyakit dalaman berlaku.

4. Vivix membolehkan sel sel dalaman kita jadi lebih bertenaga.

Vivix meningkatkan pembentukan mitokondria, iaitu sumber tenaga pada sel. Apabila sel lebih sihat bertenaga dari dalaman, ia akan menghasilkan kulit yang lebih sihat juga.

Teruja kan!

Jom kita lihat testimoni pengguna vivix yang berpuashati dengan kesannya yang melambatkan penuaan malah kelihatan kekal awet muda.

Testimoni Pengguna Vivix Kelihatan Awet Muda


Vivix Untuk Awet Muda 1


Vivix Untuk Awet Muda 2



Vivix Untuk Awet Muda 3


Vivix Untuk Awet Muda 4


Vivix Untuk Awet Muda 5


Vivix Untuk Awet Muda 6


Vivix Untuk Awet Muda 7



Vivix Suplemen Yang Menguntungkan

Ha.. Teruja tengok testimoni?

Dapatkan Vivix anda sekarang juga sekiranya masalah diatas adalah merunsingkan anda.

Untungnya membeli vivix kerana

  • Beli 2 botol vivix akan dapat Free Membership Shaklee.
  • Beli 2 botol vivix dapat Free postage bernilai rm10
  • Cash back bulan depan, masuk direct ke akaun kita. 
Bestkan! Dah tak sabar nak dapatkan vivix?

Boleh hubungi Nida pada link di bawah untuk pembelian vivix. Lagi cepat dengan wasap



Atau

Klik link di bawah untuk pembelian sendiri vivix Shaklee. Selepas beli, hubungi Nida tau. Supaya, senang Nida nak guide dan advice cara makan dengan betul.😊



Okay, sampai jump di entry lain. 

Luv,
Nida

Pengedar Shaklee Sabah
Trusted since 2013

891274




You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

beauty