PENGEDAR SHAKLEE AKTIF SEKITAR SANDAKAN , SABAH

July 09, 2018

Assalammualaikum.

Masih dalam mood raya ke tu? Alhamdulillah Nida pun ada beberapa jemputan hujung minggu lalu dan berkesempatan berpuasa pada hari ini.


Okay,  nama penuh Nida, Anidah Kamsin. Nida berusia 32 tahun sekarang. Nida asal Kota Kinabalu, tapi sekarang bekerja di Sandakan.

Nida sangat aktif mempromosi Shaklee di sekitar Sandakan. Kawasan Sandakan ni agak mudah nak COD. Tetapi ia bergantung dengan masa Nida dan stok yang diperlukan.

Jarak KK (kota Kinabalu) dengan Sandakan lebih kurang 6 jam tau. Jadi Nida biasanya akan order barangan Shaklee melalui online je. Sehari dah sampai sekarang. Best!!

Kat Sandakan ni, point pick up barang Nida ialah sekitar Giant Sandakan, Bandar Perdana dan Bandar Sandakan.


Tapi, biasanya customer yang minta COD pun Nida boleh approach di sekitar Batu 19 ke bandar. Nida ada customer di kawasan UMS Sandakan yang beli suplemen untuk persediaan bersalin dulu. Kini beliau masih setia ambil Shaklee dan bertambah baik kesihatannya.


Pengguna Shaklee Sandakan
#gengsihatJewels


Nida mula kenal Shaklee sekitar hujung 2012. Mulanya ambil Shaklee sebagai suplemen sendiri sahaja. Kemudian cuba berbisnes bila ada beberapa orang dah join ahli.


Bisnes Shaklee ni mudah dan sesuai dengan ibu bekerjaya seperti Nida ni. Ada ramai kawan struggle nak maintain bisnes dan kena tinggal anak suami untuk hadir bisnes meeting. Tapi dalam Shaklee kita boleh buat semuanya di hujung jari sahaja.


Jemput tonton video Nida ni. Jangan lupa follow dan subscribe tau!




Bisnes Shaklee ni Nida anggap satu escapism Nida daripada kerjaya hakiki. Setiap kali stress atau rasa penat bekerja, bisnes Shaklee ni bagi Nida semangat untuk terus berusaha.


COD Shaklee dengan Arian. Sabau je ye nak.
#JEWELSbisnes

Item sampai dengan selamat. Best!
#JEWELSbisnes



Nida berbesar hati untuk kongsikan pelan bisnes Shaklee yang sangat BEST! ini. Confirm dah tak akan tengok bisnes lain lepas ni.


Nida nak bantu lebih ramai ibu yang bekerja atau tidak, sama sama buat bisnes Shaklee untuk memantapkan ekonomi keluarga.


Boleh hubungi Nida di talian 016-5842330 untuk pembelian produk.

Klik untuk whatssap pantas >>
0165842330


Love,
Nida
Your Trusted Shaklee SID
891274


You Might Also Like

5 comments

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

beauty