SKINCARE TERBAIK DAN BERKESAN JADIKAN KULIT CANTIK DAN BERSERI

July 23, 2018

Kulit yang cantik bukan dapat macam tu sahaja. Kebanyakan dari kita memang ada masalah kulit disebabkan ketidakseimbangan hormoj, lebih lebih lagi wanita.

Nida memang ada masalah kulit jerawat, kusam, dan berminyak dari zaman remaja. Kalau temgok gambar memang bercahaya cahaya kulit tu. Hehe.

Setelah kenal Shaklee, Nida jatuh cinta dengan Nutriwhite dulu. Masalah kulit Nida dapat diatasi.

Sekarang, Shaklee keluarkan rangkaian produk kulit terbaru dan lebih baik dari Nutriwhite iaitu YOUTH.

YOUTH SKINCARE SELAMAT UNTUK SEMUA JENIS KULIT. 


Tidak dinafikan, bagi mereka yang ada masalah kulit ni agak susah nak cari produk yang sesuai.

Produk di luar sana banyak yang hanya.menumpukan pada pemutihan semata mata, tapi tidak rawatan secara menyeluruh. Bila rangkaian Nutriwhite habis, Nida gelabah. Kulit jadi sensitif semula. Lama Nida tidak guna apa apa jenis skincare, sehinggalah YOUTH memasuki pasaran Malaysia.

YOUTH merupakan skincare yang selamat dan berkesan bagi semua jenis kulit. Semasa awal.pelancaran YOUTH ada beberapa leader yang dah cuba YOUTH.

Skin Age Index mereka diambil sebelum dan selepas, dan setelah guna YOUTH rata rata pemakai mendapat 100% kesan baik pada kulit mereka.

Keberkesanan YOUTH ini adalah disebabkan oleh kandungannya yang terdiri daripada bahan botanikal berkualiti tinggi.

SET PENUH YOUTH: INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET


Apa yang ada dalam set ini?

Boleh baca entry Nida berkaitan set ini sini >>

YOUTH SKINCARE BY SHAKLEE: INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET


KENAPA YOUTH?


1. Youth Shaklee telah dikaji selama 8 tahun oleh saintis Shaklee sebelum dipasarkan. Untuk mendapatkan kuliti yang terbaik dan berkesan pada pengguna, YOUTH telah buat patent pada ramuannya. Tersadapat beberapa lagi ramuannya yang patent-pending.

2. YOUTH bebas 2500 baham kimia berbahaya pada kulit especially Hidroquinone yag selalu digunakan dalam produk pemutihan.

3. YOUTH berkesan seawal 7 hari bergantung pada kulit pemakainya. Kebanyakan memberi feedback baik bahawa selepas 7 hari kulit kelihatan semakin baik. 

Boleh nampak beza kan. Sekarang kulitnya lebih glowing, sihat dan berseri. 

4. YOUTH sesuai dengan semua jenis kulit.

Kulit rosak akubat bekas jerawat dan berjeragat

Warga emas pun boleh berubah struktur kulit bila memakainya. 


PERTANYAAN/ORDER YOUTH

Grab YOUTH SET anda hari ini dan dapatkan penjimatan sekiranya anda membeli dengan harga ahli seyelah daftar ahli.

Boleh order YOUTH dengan Nida melalui klik SINI untuk terus ke wasap

Semoga bermanfaat,
Luvs

Nida
🍀Trusted Pengedar Shaklee Sabah🍀
891274


You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

beauty