BONUS TUNAI SHAKLEE: GANJARAN HEBAT BAGI MEMBANTU KEWANGAN KELUARGA

July 13, 2018

Assalammualaikum.

Sekiranya kita buat apa jua bisnes pun, pasti kita inginkan imbuhannya bukan. Dalam erti kata lain, imbuhan berbentuk wang tunai adalah yang paling utama dalam bisnes yang dijalankan.

Ade ke yang tak suka duit bila buat bisnes? Hehe

GANJARAN BONUS TUNAI BAGI PENGEDAR SHAKLEE YANG SAH


Dalam bisnes Shaklee, ada 3 bonus utama iaitu Cash, Car dan Conference/Convention.

Untuk Cash atau Bonus Tunai, terdapat lagi 5 bonus utama di dalamnya. Kadamg Nida ni tak habis kagum dengan Shaklee. Tatkala syarikat seumpama yang lain agak kurang bayaran bonusnya, Shaklee ni bagi lebih lebih kat pengedarnya.

True power of good product right!👍

4 Bonus Utama Dalam Program Ganjaran Tunai Shaklee.


1. Untung Runcit.

Untung runcit ini boleh dinikmati oleh semua ahli Shaklee, apabila kita menjual produk Shaklee padanpelanggan bukan ahli.

Janganlah sesuka hati menjual barangan Shaklee dengan harga rendah dari harga ahli. Itu sudah dikira tidak jujur dalam berniaga ni.

2. Bonus Peribadi

Apabila anda mendaftar sebagai ahli Shaklee secara automatik anda sebenarnya adalah leader/mentor kepada bakal ahli kumpulan anda.

Sekiranya anda dan Pengedar Shaklee kumpulan anda membuat pembelian barang, maka bonus kumpulan peribadi akan dikira berdasarkan jumlah barangan tadi.


UV Kumpulan menunjukkan point terkumpul oleh pengedar dalam satu kumpulan. Pengiraan nya adalah berdasarkan Personal Sales Bonus dan Net Personal Bonus

Namun, jika ada pengedar Shaklee dalam kumpulan anda telah menjadi leader dan membentuk kumpulannya sendiri, jumlah jualan kumpulan leader baru dari anda tidak lagi dikira, tetapi Shaklee akan hadiahkan Bonus Kepimpinan pada anda .


3. Bonus Kepimpinan

Apabila berkembangnya networking kumpulan bisnes kita masing masing, maka Shaklee akan hadiahkan bonus kepimpinan kepada leader setiap kumpulan.

Bayangkan kalau ada beratus ribu group dalam Shaklee ni, tetap Shaklee akan bayar tanpa culas.

Bonus Kempimpinan dibayar oleh Shaklee berdasarkan bilangan dan level LEADER dalam kumpulan masing masing. 

4. Bonus Insentif Khas

Bonus ini dibayar oleh Shaklee bagi program Coordinator ke atas. 1.5% akan diberikan kepada pengedar Shaklee yang layak.

Insentif khas bonus buat pangkat Coordinator dan ke atas

Nida juga kagum demgan Shaklee kerana kemampuannya menyediakan peluang ganjaran nilai infiniti buat ahlinya yang betul betul berusaha. Jadi, tak hairanlah jika pendapatan leader leader Shaklee ni dah reach infiniti dah.

Rugi sangat bagi sesiapa yang tak grab peluang ni.

Ciri ciri bisnes yang dipercayai dah ada:

✅Produk High Demand
✅Sistem Yang Boleh Dipercayai
✅Terbukti berjaya

Bisnes Shaklee sangat sesuai dengan:

✅Surirumah
✅Wanita dan Lelaki Bekerjaya
✅Pelajar kolej, dan universiti 18 tahun ke atas.

Boleh baca tentang cara join ahli Shaklee di sini, dan lihat apa ganjaran lain yang akan diterima oleh ahli aktif yang sah sini.

Bermula lambat itu lebih baik daripada tidak mula langsung.

Jom ubah nilai hidup kita segera! Hutang perlu diselesaikan dengan segera. Ibu bapa tidak menunggu lama untum kita berbakti, anak anak tidak tunggu untuk membesar dan banyak sebab lain lagi


Love,
Nida
Trusted Shaklee Business Mentor
891274


You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

beauty