BONUS KERETA SHAKLEE: PELUANG DAPATKAN KERETA IDAMAN KELUARGA

July 14, 2018

Assalammualaikum.

Sebelum ni, Nida dah tulis tentang ganjaran bonus tunai Shaklee disini. 

Kali ni kita lihat cara untuk dapatkan bonus kereta Shaklee pula. Ha, Shaklee pun bagi bonus kereta tau tapi bukanlah dalam bentuk kereta sebenar.

Bonus kereta Shaklee berupa bonus dalam wang tunai mengikut pengiraan tersendiri. Dengan bonus tersebut, bolehlah kita buat simpanan untuk beli kereta idaman kan.

Buat simpanan untuk beli 'monster' idaman ni. Hehe

CAR SUBSIDIARY PROGRAMME: BONUS TANPA HAD


Program ini merupakan program bonus kereta yang menjadi idaman semua SID kan. Walaupun Nida belum layak buat masa ini, Nida pasti akan dapat CAR bonus ni pada hujung tahun ni InsyaAllah👍

Bonus kereta ni tanpa had ye. Kita sendiri boleh tentukan berapa nilai bonus yang kita nak.

Minima ganjaran bonus kereta ini ialah RM550, maksimum? Mestilah infiniti.. 💓💓

Nilai bonus kereta yang diberikan Shaklee


Bagaimana Nak Layak Dapat Car Bonus Ini?


1. Pastikan anda sudah bergelar leader sekurang kurangnya SUPERVISOR untuk kelayakan utama.

2. Dapat mengumpul sebanyak 30000 UV dalam 3 atau 4 bulan berturut turut. Tak bolrh skip bulan ye, mesti kena teruskan.

Okay, 30000 UV bukan kita buat sorang sorang tau. Ia dikira daripada GUV keseluruhan level di bawah kita.

Level member di bawah Shaklee ni unik, tetap ada pengiraan point yang membolehkan kita mendapat bonus kempimpinan dan bonus kereta ni.

Rujuk gambar di bawah untuk maklumat lanjut.

Fleet Program Untuk Layak Car Bonus.


Kalau mengikut kepada rajah di atas kan, pengiraan dikira dari GUV diri sendiri.

GUV sendiri ialah 100%. Jadi, sekiranya kita dapat 5000uv bulan tersebut kita akan dapat kesemuanya.

GUV LB1 50%, means separuh dari nilai GUV member level pertama kita dikira.

GUV LB2 20% daripada keseluruahn GUV member level 2

GUV LB3 10% daripada keseluruhan GUV member level 3 kita.

Pengiraan fleet ini adalah selama 3 atau 4 bulan, mengikut kepada strategi kita sendiri. Tapi pastikan untuk layak bonus kereta kita tak boleh skip bulan untuk dapatkannya.

BONUS KERETA PROGRAM 3 BULAN, 30000UV

Bulan Pertama , 5000UV
Bulan Kedua, 10000UV
Bulan Ketiga, 15000uv

Atau

BONUS KERETA PROGRAM 4 BULAN, 30000UV

Bulan Pertama, 5000uv
Bulan Kedua, 7500 uv
Bulan Ketiga, 7500uv
Bulan Keempat, 10000uv

Apabila kita dah pernah dapat bonus kereta ni sekali, kita akan dapat selamanya asalkan kita kekalkan uv minima 5500uv setiap bulan.

Kembangkan bisnes dan networking adalah kata kunci untuk dapatkan bonus kereta ini, sama seperti bonus kepimpinan sebelum ini.

Nida mengalu alukan kedatangan anda ke dalam group JEWELS kami, yang sentiasa bersinar sinar dan beraemangat ni. Hehe.

Nida dah ada leader level 1 dan akan kembangkan sehingga level 6 sekalipun. Group kami sentiasa aktif dengan coaching dan kelas motivasi dengan group mentor hebat di Malaysia.

Hubungi Nida pada nombor di bawah untuk tanya tanya dan berkenalan dengan bisnes Shaklee dan produk Shaklee dengan lebih rapat lagi.


http://0165842330.wasap.my/

Jumpa Nanti!

Love,

Nida

0165842330

Id: 891274

Pengedar Shaklee Sandakan Dan Seluruh Malaysia

Trustes Business Mentor




You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

beauty