BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU BADAN JADI LEBIH BERTENAGA

July 19, 2018

Assalammualaikum

Setiap hari kita memerlukan tenaga untuk kekal cergas dan aktif. Macam Nida lagi, bekerja lepas tu kena balik rumah jaga anak dan kemas rumah, sediakan makan dan sebagainya, Nida sangat perlukan tenaga ni.

Baru baru ini, Nida diserang demam panas sehingga mencecah 40 darjah celcius. Memang badan jadi sangat tidak bertenaga, lemas dan sakit sana sini.

Selepas Nida ambil Bcomplex, Vitamin C dan Vivix dose lebih sikit baru rasa sihat.l dan ada tenaga.

Vitamin sangat diperlukan untuk mencukupkan nutrisi dalam badan kita. Bayangkan masa sakit dan tak bertenaga ni, mana nak dapat makanan yang bernutrisi secukupnya? Makan pun tak lalu kan.

Salah satu suplemen hebat yang mampu bagi kita tenaga segera ialah Vivix.

Bagaimana Vivix Membantu Memberikan Tenaga Seharian.


1. Vivix Melindungi DNA

Vivix mampu melindungi dan mempertahankan FNA daripada rosak teruk. Sel sel yang dilindungi ini akan menjadi sel yang sihat sekaligus mampu bertenaga melawan virus yang menyerang kesihatan manusia.

2. Vivix menghasilkan mitokondria, penjana sel dalam badan.

Bila banyak mitokondria dihasilkan, maka lebih banyak tenaga yang kita rasa. Ini menjadikan kita rasa lebih sihat dan bertenaga.

Junlah mitokondria (yang warna biru) lebih banyak dengan pengambilan vivix. Vivix ada 10x lebih resveratrol dan lebih powerful lah berbanding resveratrol biasa. 

Testimoni Pengguna Vivix Yang Rasa Semakin Bertenaga Selepas Pengambilannya. 


Vivi Untuk Tenaga 1


Vivix Untuk Tenaga 2



Vivix Untuk Tenaga 3


Vivix Untuk Tenaga 4


Vivix Untuk Tenaga 5



Ikut pengalaman Nida, Vivix memang terbaik lah dalam memberikan tenaga. Masa sakit sakit tu nak cari sumber tenaga lain pun memang tak larat.

Sebab itu kena ada 1 botol.vivix untuk seisi keluarga, lebih lebih lagi kalau anda tinggal dengan orang tua. Orang tua lah perlu sangat tenaga ni.

Dapatkan Vivix anda sekarang juga sekiranya masalah diatas adalah merunsingkan anda.

Untungnya membeli vivix kerana

  • Beli 2 botol vivix akan dapat Free Membership Shaklee.
  • Beli 2 botol vivix dapat Free postage bernilai rm10
  • Cash back bulan depan, masuk direct ke akaun kita. 
Bestkan! Dah tak sabar nak dapatkan vivix?

Boleh hubungi Nida pada link di bawah untuk pembelian vivix. Lagi cepat dengan wasap



Atau

Klik link di bawah untuk pembelian sendiri vivix Shaklee. Selepas beli, hubungi Nida tau. Supaya, senang Nida nak guide dan advice cara makan dengan betul.😊



Okay, sampai jump di entry lain. 

Luv,
Nida

Pengedar Shaklee Sabah
Trusted since 2013

891274


You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

beauty