3 GANJARAN UTAMA YANG BAKAL DITERIMA APABILA TELAH SAH MENJADI AHLI SHAKLEE BERDAFTAR

July 13, 2018

Assalammualaikum.


Setiap insan yang berniaga atas muka bumi ini pasti inginkan keuntun
gan dari perniagaan yang dijalankan bukan?

Begitu juga sekiranya anda telah mendaftar sebagai ahli Shaklee yang sah, anda akan dapat menuai hasil jika anda jalankan bisnes Shaklee. 

Syarikat perniagaan bermacam produk telah tumbuh seperti cendawan akhir akhir ini. Maka, semakin ramai yang berpusu pusu menjadi stokis, ejen atau dropshipper tertentu. Namun, tahukah anda bahawa terdapat banyak syarikat di Malaysia ini yang tidak bertahan lama. Ini menyusahakan penjual, dan pengguna kerana sukar mencari barang yang diperlukan. 


Shaklee merupakan antara syarikat yang telah bertapak kukuh di Malaysia dan seluruh dunia? Multivitamin terawal yang telah dicipta oleh pengasas Shaklee telah pun berusia 100 tahun kat dunia ni. 


Nida rasa bertuah sangat jadi sebahagian daripada keluarga Shaklee kat dunia ni. Selepas daftar ahli tahun 2012, Nida terus amalkan Shaklee dan mula buat bisnes. 


Ramai yang tanya, best ke buat bisnes dengan Shaklee ni?

Jawapannya, SANGAT BEST!!


Shaklee menawarkan banyak ganjaran dan peluang pendapatan kepada ahlinya yang serius buat duit secara separuh masa atau sepenuh masa. 

3 GANJARAN UTAMA KEPADA AHLI SHAKLEE BERDAFTAR.


Setelah berjaya jadi ahli Shaklee yang sah, maka semua ganjaran Shaklee tu akan dapat kita perolehi. 

Ganjaran tersebut berbeza memgikut kepada usaha masing masing. Tak berusaha lebih, tak dapatlah ganjaran yang disebut sebut ni kan.

Apa ganjaran Shaklee bagi mereka yang betul betul usaha untuk dapatkannya?

1. Cash

Cash atau ganjaran wang tunai dapat diperolehi melalui,


  • Untung Runcit yang diperolehi sekiranya pelanggan membeli suplemen dengan harga runcit (bukan member)
  • Bonus bulanan berdasarkan point yang diperolehi. 
  • Bonus bulanan ini tidak hanya merangkumi bonus hasil point kita semata mata tetapi Shaklee ada sediakan imbuhan tambahan seperti Bonus Kepimpinan dan Bonus Kumpulan bagi mereka yang mengembangkan netqork bisnes masing masing.


2. Car 

Bonus kereta pun ada dalam Shaklee, tapi Shaklee tak lah bagi sebiji kereta tu. Setelah semua ahli shaklee yang buat bisnes ni lengkapkan Fleet Programme, maka kita akan layak dapat bonus kereta dalam bentuk duit tunai.



3. Conference

Ganjaran ini pula diberikan kepada ahli Shaklee yang aktif iaitu dikenali sebagai International Trip dan Regional Trip.

Bagi ahli Shaklee yang telah menunjukkan peningkatan dalam bisnes Shaklee juga akan diberikan ganjaran semasa National Conference Shaklee yang diadakan setiap tahun.







Love,
Nida
891274


You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

beauty