REVOLUSI SKINCARE SELAMAT DAN BERKESAN OLEH YOUTH SHAKLEE

February 27, 2018

Cantik itu subjektif. It lies in the eyes of a beholder..

Tak pe lah tak cantik sangat, asalkan kita kemas dan sedia untuk berhadapan dengan orang ramai.



Nida mengaku yang Nida ni pun ada masalah kulit dari zaman dulu.

Bab sensitif kulit lagi problem.

Sebab itu, pemilihan skincare yang SELAMAT sangat dititikberatkan dan semestinya BERKESAN merawat masalah kulit kita.

SHAKLEE MEMPERKENALKAN YOUTH YANG 100% SEMULAJADI


Sana sini heboh pasal YOUTH dah datang.

Wow!

Jikan lihat kandungannya dan testimoni pemakainya dah nampak gambaran yang ia bakal menjadi best seller Shaklee ever had!

Apa yang best sangat dengan Youth ni?


YOUTH adalah revolusi baru dalam set penjagaan wajah di mana ia merupakan upgraded items daripada keluaran Nutriwhite sebelum ini.

Nutriwhite dah banyak membantu para wanita mengembalikan keserian kulit wajah yang bermasalah. Termasuk Nida sendiri.

YOUTH telah dipatentkan untuk membantu mengatasi masalah kulit, dengan LEBIH KESAN berbanding Nutriwhite.

Kelebihan YOUTH Berbanding Produk Lain

✅Dihasilkan selepas 8 tahun kajian dan mempunyai 8 patent dan patent pending.

✅Terbukti melalui kajian klinikal bebas daripada lebih 1500 jenis bahan kimia berbahaya.

✅Sesuai untuk semua lapisan usia dan semua jenis kulit.

✅Keputusan ujian klinikal menunjukkan 100% wanita yang menggunakannya memiliki kulit yang lebih muda.

✅Produk ‘Vegan’ – tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan.

✅Bebas kekejaman ke atas haiwan. Ia tidak menjadikan haiwan sebagai bahan ujian.

✅Bebas Gluten

Nak tahu tak, yang sebenarnya harga YOUTH ni dah murah berbanding dengan hasil premium YOUTH ni sendiri.
(sumber: FB Zarith Sofia)

REVOLUSI YOUTH MENGGUNAKAN BAHAN SEMULAJADI YANG SANGAT POWERFUL!

Setiap kandungan bahan YOUTH tidak ada sekaligus pada mana mana skincare.

Wow, bila tengok hasilnya sangat mengujakan. Nida pun tak sabar nak guna.

BAGAIMANA MENJADIKAN YOUTH LEBIH BERKESAN?

YOUTH akan dilancarkan kurang 24 jam lagi. Of course akan ramai yang masuk order bertalu talu.

Lagipun, pembelian 1 set YOUTH yang ada promosi FREE RADIANCE C+E , beg dan juga FREE MEMBERSHIP akan membiatkan lebih ramai wanita Malaysia memilikinya.

Walaupun YOUTH sangat powerful, teruskan pengambilan suplemen yang kita dah ambil.

Pengambilan kolagen, GLA Complex dan Vitamin C sangat digalakkan.

Memacu kecantikan liar dalam giteww.

Sesambil top up kesihatan kan.

Siapalah yang tak sayang Shaklee begini kan. 😍😍

Okay, Nida buka PRE ORDER YOUTH pada link di bawah

Pre Order YOUTH - Nida
Pre Order YOUTH - Nida
Pre Order YOUTH - Nida

Atau Hubungi Nida

Pada yang memerlukan YOUTH macam Nida ni.

Boleh lihat sendiri testimoni YOUTH pada link di bawah

TESTIMONI YOUTH
TESTIMONI YOUTH
TESTIMONI YOUTH


Hubungi Nida untuk maklumat tambahan dan dapatlan YOUTH anda awal awal ya.

Lots of Love,
Nida

Kakak YOUTH Sabah




You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

beauty