SKINCARE SELAMAT DAN BERKESAN OLEH YOUTH SHAKLEE MEMBANTU ATASI MASALAH KULIT

February 27, 2018

Cantik itu subjektif. It lies in the eyes of a beholder..

Tak pe lah tak cantik sangat, asalkan kita kemas dan sedia untuk berhadapan dengan orang ramai.



Nida mengaku yang Nida ni pun ada masalah kulit dari zaman dulu. Susah bwtul nak cari skincare yang betul betul berkesan.

Bab sensitif kulit lagi problem. Kulit sensitif perlukan skincare yang betul betul sesuai untuk memberikan kesan yang terbaik

Sebab itu, pemilihan skincare yang SELAMAT sangat dititikberatkan dan semestinya BERKESAN merawat masalah kulit kita.

SHAKLEE MEMPERKENALKAN YOUTH YANG 100% SEMULAJADI


Sana sini heboh pasal YOUTH dah datang.

Wow!

Jikan lihat kandungannya dan testimoni pemakainya dah nampak gambaran yang ia bakal menjadi best seller Shaklee ever had!

Apa yang best sangat dengan Youth ni?


YOUTH adalah revolusi baru dalam set penjagaan wajah di mana ia merupakan upgraded items daripada keluaran Nutriwhite sebelum ini.

Nutriwhite dah banyak membantu para wanita mengembalikan keserian kulit wajah yang bermasalah. Termasuk Nida sendiri.

YOUTH telah dipatentkan untuk membantu mengatasi masalah kulit, dengan LEBIH KESAN berbanding Nutriwhite.

Kelebihan YOUTH Berbanding Produk Lain

✅Dihasilkan selepas 8 tahun kajian dan mempunyai 8 patent dan patent pending.

✅Terbukti melalui kajian klinikal bebas daripada lebih 1500 jenis bahan kimia berbahaya.

✅Sesuai untuk semua lapisan usia dan semua jenis kulit.

✅Keputusan ujian klinikal menunjukkan 100% wanita yang menggunakannya memiliki kulit yang lebih muda.

✅Produk ‘Vegan’ – tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan.

✅Bebas kekejaman ke atas haiwan. Ia tidak menjadikan haiwan sebagai bahan ujian.

✅Bebas Gluten

Nak tahu tak, yang sebenarnya harga YOUTH ni dah murah berbanding dengan hasil premium YOUTH ni sendiri.
(sumber: FB Zarith Sofia)

REVOLUSI YOUTH MENGGUNAKAN BAHAN SEMULAJADI YANG SANGAT POWERFUL!

Setiap kandungan bahan YOUTH tidak ada sekaligus pada mana mana skincare.

Wow, bila tengok hasilnya sangat mengujakan. Nida pun tak sabar nak guna.

BAGAIMANA MENJADIKAN YOUTH LEBIH BERKESAN?

Kuasa botanikalnya mampu memperbaiki struktur kulit. Bayanglan dalm pencuci muka ada kandungan yang sama dengan kandungan Vivix.

Ekstrak Alga Hijau memperbaiki kulit dan berkesan menanggalkan kotoran pada kulit.

Testimoni YOUTH menunjukkan kulit berjeragat, kendur dan tidak berseri juga dapat diselesaikan oleh YOUTH

Pengambilan kolagen, GLA Complex dan Vitamin C sangat digalakkan untuk membantu penghasilan sel sel baru dari dalam.

Jadi, YOUTH merupakan Harapan untuk dapatkan kulit cantik semula.

PERTANYAAN/ORDER YOUTH

Grab YOUTH SET anda hari ini dan dapatkan penjimatan sekiranya anda membeli dengan harga ahli seyelah daftar ahli.


Atau

Buat belian YOUTH melalui link esell di bawah. Kemudian hubungi Nida untuk konsultasi terbaik.


Dapatkan YOUTH sekarang ye. 
Luvs, 

Nida
Pengedar Shaklee Sabah
891274



You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

beauty