KENAPA PERLU BELI TWIN PACK VIVIX? PEMBELIAN YANG SANGAT BERBALOI

December 17, 2017

Salam semua.

Bulan ini promosi Vivix Twin Pack dan juga pembelian 6 botol percuma 1 masih berlangsung ya.

Seperti biasa juga, promosi vivix memang sangat berbaloi untuk kita dapatkan.

MENGAPA HARUS BELI TWIN PACK VIVIX?

Promosi Vivix untuk Twin Pack atau belian 6 botol akan dapat satu percuma akan sekaligus melayakkan anda untuk dapat,

🍀KEAHLIAN PERCUMA

Keahlian Shaklee bernilai RM68.90 tidak termasuk pos ye.

Harga keahlian ini agak membebankan lah kalau tanya Nid.

Lebih baik kita beli barang sehingga layak dapat KEAHLIAN PERCUMA. Itu lebih berbaloi.

🍀PENGHANTARAN PERCUMA KE SELIRUH MALAYSIA

Charge pos melalui Gdex ialah RM10.60 bagi Semenanjung Malaysia dan RM21.20 bagi Sabah dan Sarawak.

Ha, banyak tak banyak tu?

Kalau beli Vivix, dah sah sah PERCUMA.

Beli TWIN PACK bulan ini, kalau nak menten 1 botol bulan hadapan dan seterusnya dah sah sah PENGHANTARAN PERCUMA juga.

🍀KELAYAKAN BONUS

Yesss.

Bila beli TWIN PACK Vivix bulan ini, bulan hadapan dah boleh rasa bonus asbab point pembelian yang layak.

Siapa tak suka dapat bonus kan?

Beli untuk.vitamin sendiri, eh dapat bonus lagi. Yempat lain takde tau.

🍀MENDAPATKAN HARGA AHLI YANG MURAH BAGI SEMUA PRODUK SHAKLEE

Of course!

Bila dah ahli kita tak payah susah minta SID adjust harga lah, nak harga member lah sebab anda memang dah member kan.

Bila buat belian kat satu office, dah boleh sharing penghantaran hatta boleh dapat PENGHANTARAN PERCUMA jika belian mencecah jumlah tertentu.

Diskaun sebagai ahli Shaklee memang jauh berbeza dengan harga retail.

Jadi, marilah sama sama membuat pilihan bijak dengan DAFTAR KEAHLIAN SECARA PERCUMA dengan pembelian TWIN PACK Vivix ini.



Haaa, kalau ada yang berfikir cara untuk dapatkan harga Shaklee lebih murah, terus beli 2 botol vivix bulan ini, ada diskaun 5% lagi.

Setiap ahli Shaklee berdaftar adalah original dan ia memudahkan kita dari ditipu oleh mereka yang tidak beretika.

Pembelian TWIN PACK Vivix untuk bulan ini boleh hubungi Nid terus di talian seperti di bawah.

Setiap pembelian dari Nid akan automatik layak dapatkan KONSULTASI PERCUMA DAN EKSKLUSIF.

Hubungi Nida

SMS/ Wassap : 0165842330
No ID: 891274
Pos Seluruh Malaysia


You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

beauty