DEFINETELY AWESOME DECEMBER: BE HEALTHY AND HAPPY FROM WITHIN

December 03, 2017

Salam semua. 




Sedar tak sedar dah masuk bulan terakhir dalam tahun 2017 ini. Lagi 3 tahun menuju wawasan 2020 kan. 

Tapi, sekarang kita ada lagi TN50. Hehe. 

Semoga Allah memanjangkan usia, menyihatkan tubuh badan kita pada masa ini dan masa hadapan untuk menempuhi lagi banyak cabaran hidup. 

Sepanjang tahun ini, telah banyak berita kehilangan yang saya terima. 

Anak kehilangan ibu bapa, ibubapa kehilangan anak, kehilangan adik beradik, pakcik makcik, nenek atuk sepupu hatta suami pun ada. 

Semoga roh mereka dicucuri rahmat. Aminnn

Namun, kita yang masih ada ini haruslah meneruskan kehidupan ye. 

Kita kena kuat, tabah dan sentiasa proaktif demi keluarga tersayang apatah lagi untuk kebaikan diri kita sendiri. 

Selain mendapatkan rehat yang cukup, jaga makan, pengambilan suplemen juga sangat perlu di masa kini. 

Untuk Disember, Shaklee kembali dengan tawaran cukup istimewa. Vivix dan Vitalea for Children yang disukai ramai itu ini kembali. 

PROMOSI VIVIX DISEMBER 2017


Umum sememangnya mengetahui bahawa Vivix ni kaya dengan resveratrol dan poliphenol yang merawat sehingga peringkat DNA. 

Bahkan kajian telah dijalankan dan menunjukkan pengambilan resveratrol menunjukkan pemanjangan telomere pada DNA.


Selain tu, jika pembelian promo Vivix beli 6 percuma 1 atau pek kembar Vivix, kita layak dapatkan cooler bag vivix ni tau. Memamg best.

PROMOSI VITALEA FOR KIDS


Selain mak pak, anak anak pun WAJIB ada suplemen sekarang kan. 

Kenapa? Bukankah anak anak kecik ni imun sistem tinggi lagi, masih kecik tak payah vitamin sebab masih makan banyak. Haaa

Dalam rekod Nida saja, sudah ada beberapa parents cari suplemen untuk masalah anak ekzema, kerap demam dan batuk, asma, sembelit, dan beberapa masalah biasa lain lah hatta kena gigitan nyamuk pun tau. 

Jadi, jangan kita menidakkan keperluan anak sama macam kita ye. 

So, ini pilihan multivitamin terbaik untuk anak. Tak perlu tunggu anak sakit baru kita nak cuba itu ini kan. Hari hari pun ada makan gula, makanan rapu dan banyak lagi 'fast food'. 

InsyaAllah Vitalea Kids ni pilihan paling mudah, murah lagi bila beli 3 ada free 1. 

Macamana nak dapatkan vitamin ni?

Bolehlah hubungi Nida di talian di bawah

0165842330 

Dan Nida akan guide untuk pembelian, cara makan vitamin yang eksklusif dari Nida dengan pantauan pakar pemakanan yang bertauliah ye. 

Semoga bermanfaat. 
Till then, 

Love, Nida






You Might Also Like

1 comments

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

beauty