Ahli Shaklee

WELCOMING SWEET SEPTEMBER : MENGHARGAI LARA WANITA

September 09, 2017

Alhamdulillah, negara telah mencapai kemerdekaan selama 60 tahun tika ini.

Tanpa sedar, kita banyak merasa manisnya nikmat hidup dalam negara yang aman seperti Malaysia ini kan. Bukan mudah nak kekalkan keharmonian negara berbilang kaum ini.

Selamat Hari Raya AidilAdha juga diucapkan buat rakan rakan seagama. Tahun ini, penghujung Ogos amat istimewa sekali.

Selain menyambut Merdeka, malamnya laungan ayat suci memenuhi gema Dataran Merdeka sempena QuranHour kan.
Banyak sungguh sambutan sepanjang seminggu cuti sekolah ini. Oleh itu, bagi mengalu alukan kedatangan September yang sangatlah manis ini, Shaklee sudah sediakan set set terbaik untuk para wanita mahupun lelaki berserta seisi keluarga untuk sihat bersama.


TAWARAN PEMGAKTIFAN SEMULA DENGAN VOUCHER RM30 DILANJUTKAN

Saya percaya, ramai ahli Shaklee dah mula untuk renew semula keahlian masing masing kan. Good news bagi yang agak kalit nak reactivate semula macam saya ni, Shaklee lanjutkan tempoh pengaktifan semula sehingga Oktober.


Untuk pengaktifan dari September sehingga Oktober, kita layak untuk dapat RM30 voucher + RM10 Voucher untuk pbelian next order.


Untung sangatlah siapa yang renew September dan Oktober ini.




SET RADIANT 4 YANG WAJIB DIMILIKI SEGERA UNTUK DAPATKAN VOUCHER PBELIAN RM60 UNTUL BULAN HADAPAN

Yang ini, Nida pun teruja sama. Hehe. 


Apa taknya, beli set Radiant 4 dapat voucher belian kemudian. 


Apa yang ada dalam set radiant 4 ni?

ESP,
GLA COMPLEX
SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS
COLLAGEN POWDER


Bayangkan beli set radiant 4 ni beli 2 set, set kedua dah boleh guna e discount voucher bernilai RM20 X 3



AHLI BARU DENGAN PEMBELIAN MINIMA LAYAK UNTUK DAPAT ITEM TERTENTU

Untuk ini, terdapat beberapa terma dan syarat untuk melayakkan anda dapat belian item tersebut.

1) Promosi tidak sah untuk promosi lain iaitu Radiant 4 , Atau set wanita

2) Pembelian atas belian (PWP) juga tidak layak untuk dapatkan promosi ini,

3) Dan tempoh pembelian hanya sah sehingga 30 September sahaja.


So, cepat cepat daftar ahli tau. Banyak sangat kelebihan ni.


Bagi yang nak cari pendapatan sampingan, boleh hubungi kak Nida ni untuk bantuan dan panduan.



HADIAH ISTIMEWA BUAT WANITA 

Satu yang buat Nida tak pernah tak suka dengan Shaklee ni, suka sangat bagi kita item best kalau buat belian suplemen tertentu.


Untuk September, masih kekalkan hadiah buat wanita iaitu tumbler merah hati dengan setiap pembelian set kesihatan wanita dalam pelbagai peringkat umur




Apapun, pendaftaran anda sebagai ahli Shaklee sentiasa melayakkan anda untuk dapatkan semua keistimewaan sebagai ahli Shaklee.


Selain daripada keistimewaan dari segi harga ahli, layak mendapat bonus namun layak untuk compete sebagai seorang leader yang hebat dan melahirkan ramai lagi leaders yang lagi hebat.


Syukur sangat jadi ahli Shaklee sekarang. Banyak sangat dah keistimewaannya.


Boleh hubungi Nida untuk sebarang pertanyaan dan tempahan sebarang vitamin.


Nida
0165842330

Id : 891274
Fb: Nida Syam


You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

beauty