GADIS YANG INGIN KULIT CANTIK SECARA SEMULAJADI WAJIB TONTON VIDEO INI!!

December 19, 2014

Jerawat merupakan antara masalah kulit yang menjadi igauan buruk sama ada kaum wanita ataupun kaum lelaki. Jerawat yang teruk boleh mendatangkan ketidakyakinan diri, kurang bersosial dengan rakan rakan dan juga kemurungan. 


Jerawat sememangnya musuh utama kuli wajah!!
Bagaimana Jerawat Terjadi??


Jerawat merupakan sejenis penyakit yang dianggap kronik di mana ia mengganggu kelenjar yang terdapat dalam lapisan kulit. Kelenjar-kelenjar ini mengeluarkan minyak atau sebum yang berfungsi untuk meliputi kulit luar muka dan badan kita dan bertindak balas sebagai pelembap semula jadi pada permukaan kulit manusia. Namun begitu, apabila liang roma pada permukaan kulit tersumbat, ini akan membuatkan kulit muka, belakang dan leher akan ditumbuhi jerawat.

liang roma tersumbat menyebabkan berlakunya jerawat


Terdapat juga faktor lain yang menyebabkan berlakunya jerawat. Salah satunya apabila kita memaki terlalu banyak produk kulit yang berlainan jenama tanpa melihat dahulu kandungan kimia dalam produk tersebut. Produk yang baik untuk kulit adalah produk yang sesuai dengan keadaan kulit, dan tidak mendatangkan sebarang sampingan yang semakin teruk.

Di sini, saya ingin kongsikan pengalaman seorang pengguna dan pengedar Shaklee berkenaan kulit wajah beliau yang mengambil masa 7 tahun untuk sembuh. Selama 7 tahun itu, beliau banyak menggunakan produk kulit pelbagai jenama demi mendapatkan kulit wajah yang lebih baik.

Akhirnya.. beliau memilih Shaklee, di mana dalam tempoh 4 bulan sahaja, kulit wajahnya seolah olah tidak pernah bermasalah!! . Ini terbukti kerana Shaklee adalah selamat, berkesan dan semulajadi. 

Apa yang beliau lakukan??

Beliau amalkan pengambilan Vitamin C, GLA Complex dan Collagen serta Set Kulit Nutriwhite. Selain itu, beliau juga mengambil Vitamin E untuk mengurangkan parut di wajah. Saya sendiri mengamalkan Vitamin E sebelum hamil, dan menyapu nya ke wajah pada tempat bermasalah..

Haaaaa... Sememangnya video ini sesuai ditonton pada bulan ini, memandangkan bulan ini Promosi Berganda Vitamin C dan E masih diteruskan. Syok bukan!!

Jom tonton!!Lepas 7 Tahun Geram Muka Berjerawat Teruk, Ini Yg Dia Buat from iReach HD on Vimeo.


Hubungi kami untuk maklumat lanjutAnidah Kamsin
Id : 891274
Call/SMS/WhatssApp : 0165842330
PM FB page : ibugojes.com

Add Friend

FB : Nida Syam

Anidah Kamsin I 0165842330 I Pengedar Shaklee Sabah I Pengedar Shaklee Sandakan I Pegedar Shaklee Sarawak

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

beauty