ALFALFA< HERBLAX

WOW!! # 5 TIPS KEKAL LANGSING DI HARI RAYA

July 19, 2014

Alhamdulillah.. kita sudah mencecah pertengahan Ramadhan tahun ini. Aidilfitri tinggal lebih kurang seminggu je lagi. Baju raya dah prepare? Biskut, Kuih Muih, Kek dan Juadah best dah plan nak masak? Duit raya jangan lupa tau, itu keseronokan kanak-kanak yang bertandang. Setahun sekali je kan...

Okay, kalau sepanjang puasa kita amalkan Set Mighty 3Gem atau Set Berpuasa yang sangat best tu, sampai ada yang kata berat bdan maintain je walau makan banyak, untuk raya pulak kita bersedia untuk menumpaskan lemak-lemak yang bakal menjelma kembali dari lemang, ketupat, kuah kacang, rendang, nasi briyani, nasi minyak dan sebagainya.

tu diaaaa... lemak dibakarrrr... hehe

So , suplemen Shaklee yang mana sesuai untuk menyingkirkan lemak lemak makanan semasa raya ni? Kalau tak amalkan susah juga kan.. nanti raya ke3 dah tak muat baju yang cantik tu.. hehe..

Berikut merupakan beberapa tips yang boleh diamalkan untuk kekal in shape pada Hari Raya nanti;

#1 Minum Air Suam Apabila Bangkit Dari Tidur

- Amalan meminum segelas air suam setelah bangun dari tidur akan memudahkan pengeluaran toksin dari badan. Ada mungkin yang berasa geli kerana terpaksa menelan air liur atau saliva pagi kan, namun enzim enzim bagus tu ada pada air liur tersebut.

#2 Buat Senaman Ringkas Yang Memfokuskan Lengan, Perut dan Peha.

- Senaman di awal pagi dapat mencetuskan refleks badan yang baik. Otot-otot dibangunkan agar lebih bersedia untuk berjalan-jalan ke open house kan?? Hehe.. Lagipun sudah semestinya kita tidak punya masa bersenam apabila sudah memulakan langkah bertandang.

#3 Elakkan Makan OverDose 

- Eh, memang raya kan. Nama pun memang kena makan juga ni. Ha.. mulalah episod lantak melantak walaupun baru rumah pertama. Maka entah keberapa kali dah rasa senak di perut kan. So, save your tummy for the last house. 

#4 Amalkan minum minuman yang boleh membantu membakar lemak ,
contohnya air lemon suam atau pun CINCH TEA MIX Shaklee. Selain membantu membakar lemak, ia juga membantu mengawal rasa ingin makan sebanyaknya.

#5 Amalkan Set Slim Shaklee Untuk Kesan OPtimum

- Ok, Shaklee bagi suplemen yang bertindak dengan cara , membakar lemak lemak degil, menyingkirkan lemak dari badan, dan juga suplemen untuk mengurangkan simtom kolestrol. Apa kaitan kolestrol pulak? Klik KOLESTROL untuk entri berkenaan kolestrol dengan lebih detail ye. Apa yang kita kena lakukan, cegah kemenjadiannya sebelum terlambat. 

 SET BAJET SLIM 



Lecithin
- Bertindak memecahkan lemak agar tidak tersimpan di dalam badn

Alfalfa atau Herblax
- Bertindak sebagai agen pengangkut lemak keluar dan agen detox.
- Herblax tidak boleh diambil oleh ibu yang sedang menyusukan bayi.


So, apa tunggu lagi? Kita sediakan payung sebelum hujan. Jangan jadikan diri kurang selesa disebabkan berat badan. Tak mau lah nanti habis cuti raya kita debab semula kan. 

Berminat?

 Anda boleh buat pembelian di sini

http://bit.ly/set_slimbajet

ATAU 

Hubungi Saya untuk maklumat lanjut 

Anidah Kamsin
ID : 891274
SMS / WhatsApp : 0165842330
FB : Nida Syam


Agen Shaklee Sandakan,
COD area Harbour MAll Sandakan, Giant, Bandar Indah, Prima Square, BT7, BT8






You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

beauty