kurus dan sihat

KURUS..dan SIHAT

February 06, 2013

YOU ARE WHAT YOU EAT!!

Pernah dengan ungkapan ini?Kita adalah apa yang kita makan?caman ye?..
sebenarnya ungkapan itu adalah satu ungkapan yang menggambarkan bahawa sekiranya kita hanya makan makanan enak yang kurang nutrisi, maka ia akan terserlah dari bentuk badan sendiri. Sekiranya kita makan makanan yang berkhasiat dan sihat, maka ia akan membawa kepada diri kita yang lebih positif dalam menjalankan kerja seharian.

OH, SAYA BERDIET DENAGN BERPUASA DI SIANG HARI DAN HANYA MINUM AIR KOSONG DI MALAM HARI....

Euwwwww...bosannya life macam tu!!..Allah menjadikan bumi ini luas dan penuh dengan sumber maknan. Maka carilah rezeki kita di mana2..jika ingin kurus, tidak bermakna harus berlapar menahan keinginan sahaja..lagipun maksud puasa sudah disalah ertikan di sini. Ini macam TERPAKSA berpuasa sahaja. Apa yang kita dapat dari sikap sebegini?SAKIT ... dan berkemungkinan akan MEMPUNYAI BERAT YANG BERTAMBAH..kerana jadual pemaknan yang tidak teratur.

PIL KURUS KE??TAK MAU LAH..SEMUA SAMA JE KALAU PRODUK KURUS NI..

Haaaa..ni biasa dengar..memang tidak dinafikan memang ada seetengah produk hanya fokuskan untuk penurunan berat badan, tanpa memberikan badan kita bahan lain untuk cover apa yang sdah dibuang.
Dalam rangkain set kurus Shaklee, semua adalah lengkap untuk memastikan tubuh tetap mempunyai sumber vitamin yang cukup untuk penurunan berat badan.

KLIK UNTUK MAKLUMAT LANJUT
^^
^^

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE

Like us on Facebook

beauty