Ceritera Cinta


JOM BERCINTA !!

Nak cerita pasal cinta mestilah kaler pink pink gitewww.. hehe.. of course semua orang bercinta.. Page ni memang cerita pasal cinta, cinta saya pada suami yg hensem,, hehe.. pada anak yang sungguh adorable, pada Shaklee yang banyak membawa kesan positif pada saya dan keluarga, pada kawan, pada keluarga, pada life and most of all pada Allah Yang Esa. So jangan boring tau.. kita happy happy jer.. lepas baca, happy rasa, boleh order Shaklee!!.. luv ya..

Musim orang kawen, tunang dan bercinta kan December ni.. nak juga ai menempek kronologi percintaan katanye.. oh, saya tidak bercinta lama dengan suami.. kenal as kawan biasa, dlm tempoh setahun gitu jadik couple and 2009 was the year when our love bloom.. 

Tunang
(15/03/2009)

 

   Nikah day 
(04/12/2009)

Sanding Day
(05/12/2009)
Ni family saya.. Love them to the max. yang kecik tu adik saya key. jangan pepandai plak kata anak kami.. haha.. ramai yg asume mcm tu, padahal mak saya melahirkan adik tu tahun 2008


Acara potong kek.. 
Ini traditional attire untuk kaum KadazanDusun ye.. saya memang pure bangsa Dusun.. Husband Bangsa Jawa, tapi sosad tak dapat pakai attire Jawa. Tunggu kurus dulu, plan tahun 2014 masa anniversary ke-5 nak pakai baju Jawa.. haha..

So, as entry ni khas tuk kecintaan hati saya dengan suami, anak tu nanti lah ye.. haha.. entry lain ploks.. Anyway, mintak sesiapa yg mampir ke blog ai ni, doakan yang sebaiknya dan semoga kami kekal hingga akhir nanti. Ya Allah, sayang nya aku dengan suamiku ini adalah keranaMu Ya Allah.. Redha nya adalah redhaMu jua..

Sampai jumpa xoxo..

No comments:

Post a Comment