Friday, 22 September 2017

4 TINDAKAN HEBAT SECARA MENYELURUH SET RADIANT 4 UNTUK MENGHASILKAN KULIT YANG CERAH BERSERI : BYE BYE KULIT KUSAM

Sesiapa sahaja memang mendambakan kulit flawless, bebas masalah dan pastinya cerah berseri.

Dalam pada kita sibuk mencari skincare yang sesuai, perlu juga pengamalan suplemen untuk tindakan yang berkesan secara dalaman.

Umum tahu, pengambilan suplemen semulajadi dan tidak merosakkan kulit sangat diperlukan.

Dalam Shaklee, kita ada suplemen yang terbaik! Semangat gitu.

So untuk September ini, ada offer best untuk wanita sekalian. (dan lelaki juga)

4 TINDAKAN DALAMAN MEMPERBAIKI KULIT SECARA DALAMAN.



ESP (Energyzing Soy Protein)




ESP mengandungi 9 asid amino yang diperlukan oleh badan. Asid amino ini yang membantu mendapatkan pertumbuhan sel yang baik dari aspek pertumbuhan kuku, rambut dan kulit.

Main ingredient dalam ESP ialah PROTEIN. Dan protein ni membantu memperbaiki dan menghasilkan kulit yang baru.

Pastinya lebih sihat kan!

GLA COMPLEX




GLA Complex Shaklee ada lebih EPO berbanding mana mana suplemen EPO lain. Paling best dan istimewa lagi kan, GLA ada minyak bunga matahari, dan Vitamin E.

Bukan sahaja bagus untuk regulate menses, tapi untuk buat kulit jadi moist,kurang garis halus dan kurang inflamasi.

Sesuai dengan kulit sensitif, kering dan bermasalah.


SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS


Memang tak asing lagi lah penangan Vitamin C ni. Memang dipercayai mampu bantu cerahkan kulit,memudarkan jeragat dan bantu tingkatkan imunisasi badan manusia.


SHAKLEE COLLAGEN POWDER



Setakat ini, Kolagen Shaklee mempunya butiran yang paling halus iaitu 10 000 Dalton yang membantu penyerapan nya ke dalam kulit menjadi lebih berkesan.

Kolagen banyak membina tisu, dan sel kita.. Jadi sangat penting untuk mengekalkan dan meningkatkan jumlah kolagen dalam badan, bagi mendapatkan kulit yang anjal dan lebih gebu gebas macam kulit baby. Hehe.

Baca : Kepentingan Mengekalkan Dan Meningkatkan Kolagen Dalam Badan

Alhamdulillah, ramai pengguna setia set ini memberikan feedbacknyabg sangat memberangsangkan, sehingga I pun tak sabar nak consume set ini dengan jayanya.

Almaklumlah, wanita kan. Setiap hari belek cermin dan salahkan garis garis halus atas penuaan yang dilakukannya. Huk.

Boleh baca TESTIMONI pengguna set radian 4 yang telah berjaya mendapatkan kulit idaman masing masing.

Jika anda juga mahu rasai sendiri tindakan set ini ke atas kulit anda, jangan lupa dapatkannya sementara kita masih ada dalam bulan September.

Setiap pembelian 1 set ini akan dapat voucher RM60 lagi, so bolehlah topup VIVIX ke atau OMEGA GUARD ke kan.

Dah tak sabar nak beli? Klik icon di bawah untul buat belian ya.


Semoga info ini bermanfaat dan menjadi rujukan buat semua.

Teruskan membaca.

Love, Nida


No comments:

Post a Comment